ÖVRIGT

IMG_2035 (kopia)
Skärmavbild 2021-07-12 kl. 16.05.08
sistemas-de-recarga-monotiro
H750-0052

Fritidskläder


Vi säljer prisvärda kvalitetsbyxor från Pinewood som kan användas oavsett väder och till alla fritids- och friluftsaktiviteter.

.

Myggprodukter


Trött på mygg och knott? Vi säljer produkter från Thermacell för att förhindra dem. Thermacell är ett myggskydd för alla tillfällen och skapar en 20skyddszon mot mygg och knott.


Luftgevär


Vi säljer ett av världens kanske mest kända luftgevärsfabrikat. Hur många jägare och sportskyttar har inte börjat sina karriärer med något av Gamos luftvapen i sina händer?


Ammunition


Vi har jakt- och övningsammunition i de vanligaste kalibrarna.

Det finns även tillbehör så som sprayer och putsgarnityrer.

Knivar


Vi har ett brett utbud av knivar från Karesuandokniven, ett kvalitetsmärke som är skapade utifrån det nordiska klimatet med olika former som ska passa alla.


Flytvästar


Ska du ut på sjön? Var då noga med säkerheten och använd en flytväst. Vi säljer flytvästar i olika modeller från Baltic som är en av Europas största tillverkare.


El, VVS och vitvarutillbehör


Saknas något till din nya vitvara, har en kontakt gått sönder eller vill du kanske byta ut ett eluttag? Då kan du hitta det allra mesta hos oss, vi erbjuder ett stort utbud av el, VVS och vitvarutillbehör.

Reservdelar 


Vi har ett stort sortiment av olika reservdelar för både skog, trädgård, cykel och moped. Välkommna in för att få hjälp med vilken reservdel just du behöver.Fyrverkerier


Vi har alla fyrverkerier du behöver ett sprakande nyårsfirande!

Välkommna in för att ta del av vårt sortiment. 

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

08 - 17

Lunch stängt 

12.30 - 13.30

Lördag 

10 - 13

Söndag 

Stängt

KONTAKTA OSS

Frågor eller funderingar? tveka inte på att kontakta oss!