SKOG OCH TRÄDGÅRD

H350-0272
CQ-134813
H150-0598
H250-0628

Robotgräsklippare


Är du trött på att klippa gräsmattan?

Då har vi lösningen till dig, en robotgräsklippare från Husqvarna. Det finns modeller för alla tomter, Stora som små. Vi kommer hem till dig och gör en kostnadsfri offert. Vi utför även service och reparationer på vår verkstad och erbjuder även vinterförvaring.

Trädgårdsredskap


I vårt sortiment med trädgärdsverktyg från Gardena finns allt från sekatörer, vattenslangar och olika verktyg. Även olika slangkopplingar finns i sortimentet.

Gräsklippare


Vi erbjuder gräsklippare av hög kvalitet för dina behov. Med en pigg och kraftfull gräsklippare från Husqvarna eller STIHL ser du till att gräsmattan alltid är i toppskick.

Röjsågar & trimmers


Röjsågar från Husqvarna och STIHL är enkla och bekväma att använda. Beroende på motoreffekt och skärverktyg tar sig röjsågen an allt från stora gräsytor till utgallringen av klenare bestånd.


 I vårt sortiment av grästrimmers hittar ni också bensindrivna och batteridrivna trimmers. 

Motorsågar


Vi hjälper dig att välja rätt såg för din uppgift oavsett vad du ska använda den till och hur ofta. Vi säljer motorsågar från både Stihl och Husqvarna båda med tillförlitlig produkter.

Skyddsutrustning & tillbehör


Tänk på säkerheten. Vi har utrustningen du behöver för ett säkert utomhusarbete med allt från skyddsutrustning, hjälmar, skyddsglasögon till handskar. Samt tillbehör till maskinerna, ifall något skulle gå sönder eller behövas byta ut.

Bensin


Vi har tvåtaktsbränsle och fyrtaktsbränsle som uppfyller alla de höga krav som du ställer på dina produkter.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

08 - 17

Lunch stängt 

12.30 - 13.30

Lördag 

10 - 13

Söndag 

Stängt

KONTAKTA OSS

Frågor eller funderingar? tveka inte på att kontakta oss!